Για όσος δεν απόλαυσαν αρκετά το σαββατοκύριακο αλλά και από την άλλη η τσέπη τους δε σηκώνει παραπάνω σπατάλη, εμείς σας έχουμε μερικές ανέξοδες προτάσεις.

To Portrait of Jennie (1948) είναι ένα αισθηματικό δράμα φαντασίας βασισμένο στην ομότιτλη νουβέλα του Robert Natham. Σκηνοθετημένο από τον William Dieterle (Η Παναγία των Παρισίων, Μονομαχία στον Ήλιο) πραγματεύεται την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που εμπνέει έναν νεαρό ζωγράφο. Με ένα μυστήριο τρόπο όμως το κορίτσι μεγαλώνει αφύσικα γρήγορα, και σύντομα ο ζωγράφος το ερωτεύεται. Στις 20.30 θα γίνει η παρουσίαση της ταινίας από τον κριτικό Ηλία Φραγκούλη και στις 21.15 η προβολή της ταινίας στο Dassein με ελεύθερη είσοδο κι ελάχιστη χρέωση στο ποτό.

Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι κάποιος εκπέμπει θετική ενέργεια; Υπάρχει κάποιος ορισμός της θετικής ενέργειας; Και πολύ περισσότερο, πώς μπορούμε να γεμίσουμε με θετική ενέργεια και να βελτιώσουμε τη ζωή μας όση και αυτή των ανθρώπων που μας περιβάλλουν; Σήμερα χρειαζόμαστε ενέσεις θετικής ενέργειας περισσότερο από ποτέ. Μήπως τελικά η πηγή βρίσκεται μέσα μας; Για όλα αυτά παρακολουθήστε το πρακτικό σεμινάριο: Φόρτιση με θετική ενέργεια στη Νέα Ακρόπολη, Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη. Tηλ.: 210 8810 830.